Woensdag 21 Augustus

Vierentwintig uur regen, kan dat? Ja, in de Ardennen kan dat. We weten er na vandaag alles van. Van heel zacht tot heel hard, alle variëteiten die je in de zomer kan krijgen qua regentype hebben we gehad. Na ja, het was volgens planning in elk geval, volgens de campingbazin zou dinsdag wisselvallig zijn, woensdag hard regenen, en donderdag weer beter. Nou, dat kwam behoorlijk uit.

We werden wakker met drizzle (motregen), kropen de tent uit, ontdekten dat de drie Hollanders er alweer vandoor waren (maar de andere Hollanders, waaronder vijf scoutingmeisjes waren blijven staan). Ontbeten onder het afdak, en daar hebben we ook wat tijd doorgebracht met kaarten. Later zelfs binnen in de cantina, omdat het buiten toch wat frisjes werd. Het concept van de waslijn is erg aangeslagen, de scouting-meisjes hadden het nageaapt. Uiteindelijk toen het wat droger werd zijn we met de nog natte was in een vuilnis-zak naar een wasserette gehobbeld om daar de was maar in een droger te stoppen.

Na wat strubbelingen aldaar (geen jeton a 3€50 nodig, maar gewoon een 0€50 muntje) binnen 16 minuten vrijwel droge was (hèhè). Terug naar de suup, maar eerst nog even korte wandeling gemaakt naar het Lac de Warfaaz. De kaart van de toerist info was onduidelijk maar bruikbaar, en het was wel een gezellige wandeling ondanks het weer. Het meer is overigens erg saai. Bij het Chalet du Lac hebben we erg lekkere pannenkoeken avec sucre gegeten, met slag-room en een aardbei. De kaart in de WC van het Chalet was erg handig met het nemen van een iets kortere weg naar huis via de supermarkt. Diner: spinazie met kaas, gehaktballetjes en worteltjes.

 
prev - © - 2002 - Mrten en Reggy - next

 

Last Modified:
08 May 2005 20:25 CEST