Dinsdag 20 Augustus
8/22
De verplichte foto van de waslijn :)

Vandaag wasdag! Beetje fris weer vandaag, en we hadden alles al in de stad gedaan wat er volgens de toeristische folder te doen was, dus tja, dan maar nuttig je tijd besteden. Na onze beste poging om alle bezwete dingen weer enigszins schoon te krijgen (grijs water!) de waslijn groter gemaakt en de boel opgehangen.

Helaas ging het na een uur of twee alweer regenen, dus na twee keer alle was binnen de tent in brengen en weer buiten hangen besloten we dat de was buiten droog krijgen niet opschoot. Reggy als human drying machine wilde helaas ook niet werken. Vandaar dus uiteindelijk de gevraagd of we een lijntje bij de kantine konden maken en daar de boel opgehangen, lekker hoog zodat niemand er last van kon hebben, en dat het ook niet in kon gaan regenen. Op naar de supermarkt, een andere deze keer. Bij deze hadden ze wel kleine flesjes Spa Marie-Henriette (je bent in Spa of je bent het niet!), dus de verzameling verschillende flesjes uitgebreid.

8/23
*snnurk*

Eenmaal weer op de camping gingen we maar koken bij de was die nog steeds niet droog was, en het uitbenen van de gekochte kippenborst en het uit de wind koken daar ging ook prima. Rijst met kip en Provençaalse saus van Uncle Ben's, lekker. Halverwege ons eten kwamen er nog drie Hollanders de camping op, alledrie duidelijk ook trekkers, man, vrouw en dochter. Die waren dezelfde wandeling aan het doen als wij waren. We zitten er gezellig mee te babbelen, waar ze vandaan komen (Amsterdam), wanneer ze begonnen zijn (Maastricht, vier dagen terug), waar ze gekampeerd hebben...

Wat! Toch een camping in Saint Remy! Er blijkt een particulier te zijn die tentjes in z'n tuin laat staan, zo'n 30 per jaar... Kennelijk moet je geluk hebben, zij hadden toevallig (ook na veel vragen) iemand gevonden die ervan wist. Ze hadden maar ongeveer 13 kilo pp. op de rug, en sliepen met z'n drietjes in een klein tentje. Krap hoor... Later nog veel zitten babbelen bij het vuur dat gemaakt was over van alles & nog wat, heel gezellig.

 
prev - © - 2002 - Mrten en Reggy - next

 

Last Modified:
08 May 2005 20:26 CEST