Zaterdag 17 Augustus

Rustdag! Welverdiend dachten wij zo :o) Dus lekker blijven uitslapen. Naja, uitslapen? Maarten werd al wakker toen het licht werd en ik werd ook al rond 9:30 uur wakker. Toen ook maar opgestaan want het begon toch wel al warm te worden in de tent. We kleedden ons dus aan en zijn een rondje camping gaan lopen.

Eerst maar langs de receptie, want daar hadden we ons gisteravond nog niet aangemeld. Daarna maar eens op zoek gegaan naar het zwembad en weldra vonden wij het al. Toen kwam echter een teleurstelling: Maarten mag niet zwemmen in zijn zwembroek. Alleen strakke zwembroekjes zijn toegestaan en er wordt nog op gecontroleerd ook. En dat terwijl we ons zo verheugd hadden op zwemmen. Dan maar weer terug naar de tent. Onderweg komen we nog Nederlanders tegen en we informeren eens naar een supermarkt in de buurt. De man begint meteen een hele wegbeschrijving te geven. Als we dan zeggen dat we te voet zijn, kijkt hij eens vreemd en zegt dan, dat er in het dorpje wel een kruidenierswinkeltje ligt.

8/15
Mooooie foto he...

Dus dat wordt de volgende stop, want we hadden geen ontbijt. Er is in het winkeltje niet veel te krijgen en dus nemen we maar wat potjes Hak-groenten mee en wat uien. We vragen meteen naar een bakker en die blijkt er bijna tegenover te liggen. Bij de bakker kopen we wat stokbroden. Al zagen de vlaaien er ook wel heel lekker uit *yummie*. Terug naar de tent maar weer en lekker ontbijten met stokbrood en worst. Vervolgens nemen we onze blaren maar eens onderhanden en gaan afwassen. Aangezien we zo'n zin hadden in zwemmen, kon niks Maarten tegenhouden en ging hij dapper in zijn onderbroek lekker met mij plonzen.

Alhoewel, lekker? Het water was ontzettend koud! Na enkele minuten klimmen we dan ook maar weer uit het zwembad en gaan lekker opwarmen bij ons tentje. Als we wat opgedroogd zijn, gaan we eens een kijkje nemen bij het "kasteel" dat bij de camping ligt. Daar worden ons de witte pakjes duidelijk, die we veelvuldig op de camping zien rondwandelen: er is hier iets van Aikido te doen. Er is echter niet veel te zien en dus hobbelen we maar weer terug naar de tent. Zo blijven we lekker wat in de schaduw (want in de zon is veel te warm) luieren.

Rond 19:00 uur gaan we nog eens een laatste verfrissende duik in het zwembad nemen en vervolgens koken: hamburgers met gebakken uitjes, spinazie en worteltjessalade met ui *yummie*. Na het eten hoopt Maarten op een warme douche, maar al snel komt hij terug omdat het water tegenviel. Dan maar afwassen en een wandeling rond de vijvers maken. Uiteindelijk scoren we onder de veel herrie van veel te hard staande muziek uit grote boxen een ijsje. Als we weer terug bij de tent komen is het al weer bijna 22:00 uur en dus wel eens tijd om te gaan douchen. Als ik ben geweest, gaat Maarten ook en nu heeft hij wel geluk met het water. Bedtijd!

 
prev - - 2002 - Mrten en Reggy - next

 

Last Modified:
08 May 2005 20:26 CEST