DONDERDAG 26 JULI

Reggy

U gebruikt een te oude browser om deze site te zien zoals het bedoeld is. Upgrade! (bij voorkeur hier.)

8:00
*piep piep piep* de wekker en deze keer was de tent niet superheet, want de zon zat achter de wolken.

9:00
Toch echt maar opstaan nu: douchen (naja, alleen Maarten, want bij de vrouwen waren alle douches bezet en ik had geen zin om te wachten), inpakken, betalen en Maarten's blaar afplakken. De campingbazin kwam ook nog even kijken en daar kreeg Maarten nieuwe veters van (de oude waren erg kapot aan het gaan). Vervolgens naar de bushalte waar we om 11:22 (6 minuten te laat!) vertrokken naar Echternach.

.
4/19
En dit ligt ons in het verschiet...

Na een kwartier waren we daar en gingen we naar de camping. Daar was de receptie gesloten en gingen we naar de nachtwakersdinges en die zei ons al vast de tent op te zetten en na 14:00 uur zou de receptie weer open zijn. De tent dus lekker op een schaduwplekje opgezet (de tent staat zowat de hele dag in de schaduw!) de tassen naar binnen gegooid en op naar de stad, want we moesten pinnen en vooral eten kopen.

Ik was helemaal slap en misselijk van geen ontbijt en het diner van gister had ik er gisteravond ook al uitgegooid. Dus bij de boulanger naar binnen en toen op zoek naar de supermarkt. Na een tijdje wat rondgezworven te hebben in de brandende zon (29 graden Celsius!) vonden we hem dan en deden er lekker op het gemak boodschappen (lekker veel fruit: druiven en kersen). Daarna op zoek naar een plattegrond om de toeristische info op te zoeken.

Daar gingen we vragen waar alle wandelingen hier beginnen. Voor verkoeling nog even een kerkje in gedoken en toen door naar de camping (onderweg nog een ijsje (lekker kersenijs met stukjes kersen) en een Algemeen Dagblad gekocht). Daar ploften we lekker met de krant neer in de schaduw. In de krant stond ook het weer bericht voor de komende dagen: nog warmer. Over de 30 graden Celsius! (en ik heb het nu al zo heet!).

Zo lekker een paar uur blijven liggen. Soepje gegeten, avondeten gemaakt, opgegeten en lekker gaan douchen in een grote douchecabine met een erg prikkende straal. Nog even lekker toetje gegeten, afgewassen, tandjes gepoetst en nu schrijf ik hierin. Ik ga zo maar eens slapen. Ik ben weer doodmoe *zzzzzz*

P.S. Ook hier op deze camping was ik weer name of wife *grin*.