VRIJDAG 27 JULI: EEN LEKKERE LUIERDAG

Reggy

U gebruikt een te oude browser om deze site te zien zoals het bedoeld is. Upgrade! (bij voorkeur hier.)

Deze keer eens geen wekker, maar de hitte dreef ons om 9:00 uur de tent al weer uit. Lekker uitgebreid ontbijten in de schaduw en lekker rustig aan doen.

Om 13:00 vertrokken we toch maar eens richting het recreatiemeer om lekker te gaan waterfietsen. Het was niet ver, maar de zon brandde goed. Daar bleek het waterfietsen toch wel erg duur (40 piek om met zijn tweeŽn 1 uurtje te trappelen!). We besloten dat dus maar niet te doen en een ijsje in de schaduw te gaan eten. Daarna even plonzen in het meer. Dit was trouwens erg jakkie groen, vies, warm water.

4/20
Kijk, dat kleine poppetje daar!

Maarten had honger gekregen en kocht een erg duur frietje (klein bakje frietjes met een klodder mayo voor 900 LUF!). Net toen we besloten hadden maar weer eens te gaan, kwamen we onze buren van Camping Kockelscheuer (Een Gronings jongen en meisje) weer eens tegen, die ook al op de camping in Born tegelijkertijd stonden.

Ook deze keer stonden we op dezelfde camping (3 maal is toch scheepsrecht). Nog even mee gebabbeld en toen maar boodschappen gaan doen. Daarbij viel mijn zonnebril ook nog kapot (half pootje kwijt). Onderweg nog gekeken voor een nieuwe, maar nergens zat een CE-sticker op en een UV-sticker was toch ook sporadisch te vinden. Terug op de camping maakte Maarten van een stokje weer een pootje en nu heb ik voor de verandering eens een passende zonnebril :o).

Dan maar eens het vieze water van het meer van ons af laten spoelen door te gaan douchen (weer alleen koud water *grr*, Maarten is de hele camping omhooggelopen naar andere douchehokjes). Vervolgens soepje maken en kaarten (31-en) tegelijk en dan toch maar eens echt gaan avondeten. Even uitbuiken, omkleden, toetje eten en even op de camping lopen langs de band die aan het spelen was (Hans + Heron).

Naja, band? 2 mannen: eentje keyboard (wat accorrden string met simpel melodietje) en eentje op gitaar (wat akkoordjes aanslaan). Dit alles wordt geleid door een MIDI-file of een opname van het nummer (hoofdzakelijk wat hoempapa-covers). Daarna afwassen.