MAANDAG 30 JULI

Reggy

U gebruikt een te oude browser om deze site te zien zoals het bedoeld is. Upgrade! (bij voorkeur hier.)

kaart
Kaart

8:30 ging ie weer. Deze keer was het echter nog behoorlijk koel en we dachten al dat de zon niet scheen. We stonden echter gewoon in de schaduw en het beloofde weer een warme dag te worden. Opstaan, inpakken en richting supermarkt, want we hadden ontzettende honger (geen eten).

8a/17
....
8a/18
....

Lekker ontbeten en rond 12:00 uur begon onze tocht naar Beaufort. Al snel moesten we afdwalen, een smalle kloof in, die maar net breed genoeg was voor onze rugzakken. Achter de kloof lag een prachtig bos (loofbomen). Het wandelpad eindigde bij een weg (auto's) en moesten we die een stuk volgen. Hierbij kwamen we ook twee mensen tegen die de GR5 aan het wandelen waren (*blah blah blah*).

Het was trouwens best warm op het asfalt en gelukkig kwamen we weer in het bos terecht (modder!). Hier liepen we langs een snel stromend beekje, waar langs we ook even pauzeerden. Maarten legde hier voor mij een pad aan over de modder naar het water, zodat ik kon pootjebaden. Het water was echter erg koud! Dat weerhield Maarten er echter niet van een dam in de rivier te gaan bouwen.

 
8a/21
....
8a/20
....

Rond 14:00 uur hervatten we dan toch onze tocht (erg mooi allemaal) en na drie kwartier kwamen we bij het kasteel van Beaufort uit. Maarten wilde hier graag heen om ook het kasteel te zien. Komen we hier aan, zegt hij dat hij hier al eens geweest is!

Maar goed, op naar de camping met zwembad. Erg veel weg omhoog *grrr*. Daar kregen we een plaatsje in de schaduw en in de zandbak (overal zit nu zand!). Tent opzetten en maar eens gaan shoppen.

 
8a/22
....
8a/19
....

Om 16:55 hingen we dan toch in het zwembad (waarvoor we ook nog eens 120 BEF pp moesten betalen!). En het water was koud! En natuurlijk kreeg ik weer een liter water in mijn oor. Dat maar eens eruit laten lopen, terwijl ik lekker in het zonnetje lig.

Lekker soepje eten en douchen. Daarvoor ook nog eens de halve camping af moeten lopen (geen warm water, geen douches enz.). Daarna lekker eten: spaghetti met room-prei-tonijn-saus. We hadden nog wat room over en die probeerde ik op te kloppen tot slagroom, wat leidde tot boter! Afwassen en hop naar bed. We zijn moe!