VRIJDAG 3 AUGUSTUS - FIN?!

Reggy

U gebruikt een te oude browser om deze site te zien zoals het bedoeld is. Upgrade! (bij voorkeur hier.)

8/11
...
8/12
....

8:30 Het geluid van de wekker en dus maar opstaan en inpakken. In de regen! Terwijl Maarten verder alles inpakte, ging ik vast broodjes halen en betalen. Dat duurde nog even omdat die campingman dacht dat we drie nachten bleven. Om 10:45 waren we klaar voor vertrek.

Om 11:07 namen we de trein naar Troisvierges in de hoop dat er vandaar misschien nog wel een trein de goede kant op zou gaan. Maar helaas moesten we nu daar een uur wachten, gelukkig was de stationshal wel beter dan die in Clervaux. Aangezien het nog steeds plensde vroegen we ons af of we naar huis zouden gaan of in Gouvy toch uit zouden stappen voor een trein naar Coo. Tijdens onze wachttijd ook nog maar even ontbeten.

In de trein zat een koppel met de Telegraaf en we vroegen wat het weerbericht zei, om vervolgens te beslissen te blijven zitten tot Luik. Maar wat blijkt nu, na het tegenkomen van een conducteur, dat een halte op dit traject Coo is!

 
8/13
...
8/14
....

Dus toch maar even uitstappen en daar wat rondkijken. Leuke waterval, maar erg toeristisch (zelfs te!). Nog even crêpe gaan eten (anders houden we zoveel geld over!) en wachten op de trein (rijdt maar één keer in de twee uur). Ondertussen nog even naar huis gebeld om te zeggen dat we vandaag al komen. En natuurlijk gaat net dan weer de zon schijnen *grr*.

Om 14:54 namen we de trein naar Liège-Guillemins. In de trein wisselde ik nog snel even mijn lange broek voor het rokje (warm). Coo --> Aywaille --> Rivage --> Poulseur --> Angleur --> Liège-Guillemins. Daar kwamen we om 15:42 aan en moesten we nog tot 16:19 uur wachten op de trein naar Maastricht. Gelukkig stond de trein er al en konden we dus lekker zitten.

Rond 16:10 kwam een conducteur binnen zeggen dat we in de verkeerde trein zaten. Wij dus verhuizen naar een andere trein, die pas om 16:30 vertrok, omdat hij moest wachten op een wissel of overstap ofzo. Ondertussen nog geprobeerd taxi Sangen te charteren, maar de telefoon viel steeds uit *grrr*. Onze taxi vertrok dan ook pas, toen onze trein alweer Maastricht binnenreed. In Maastricht dus nog een klein half uurtje wachten en we reden weer naar Oirsbeek...

8/15
....