ZONDAG 22 JULI

Reggy

U gebruikt een te oude browser om deze site te zien zoals het bedoeld is. Upgrade! (bij voorkeur hier.)

Ik word wakker van geschreeuw van mensen op de camping *grr*. Het is ontzettend warm in de tent en slapen kan ik niet meer. Dus dan maar de tent uit waar de zon aan een helder blauwe hemel staat. Eerst even lekker het zweet van in de tent liggen afspoelen en dan lekker in het zonnetje liggen, terwijl Maarten ontbijt aan het halen is.

4/14
Dat zagen we dus niet vandaag....

Daarna dus lekker even ontbijten in het zonnetje. Deze begint opeens toch wel heel erg warm te worden. Dus maar eens kijken hoe laat de bus naar de stad vertrekt: *ieks*. Pas om 14:16! Dus nog meer dan 2 uur op de camping wachten: een beetje in het zeer hete zonnetje liggen en wat verkoeling zoeken met een watergevecht.

14:00
Op naar de bushalte. Meteen maar even kijken wat de laatste bus is die we terug moeten hebben: 15:50 al! Het heeft dus weinig zin om te gaan... Dan maar een klein stukje in de buurt van de camping lopen, in een bos en rond een meer (en bij een ijsbaan, patinoire, die werd gebruikt als conferentiezaal!). Hier kwamen we midden op de weg een padje tegen. Om toch nog maar iets te doen vandaag zijn we gaan mini-golven. Waarbij Maarten natuurlijk weer de grote winnaar was. Deze activiteit was midden in de zon, en we begonnen allebei al lekker te verbranden en heet te worden. Dus maar lekker een ijsje gepakt.

Terug op de camping ook maar even eten kopen voor 's-avonds, aangezien we nu wel thuis moesten eten. Lekker douchen om af te koelen, en vervolgens lekker even wat slaap inhalen. Ook maar even mijn ouders gebeld. Daarna eten, afwassen, en voor 23:00 lag ik al te slapen *zzzz*.