22 augustus 2006


Yay! Minigolf!

Een rustdag vandaag, dus lekker uitslapen. Rond 9:30 werd ik dan pas ook wakker (Maarten zei dat hij echter al uren wakker was). Opstaan en douchen (dan maar proberen zoveel mogelijk te verspillen van die 60 euro) en weer het hele park doorkruizen voor ontbijt en weer terug, zodat we onze broodjes in ons tentje kunnen opeten omdat alles nog steeds nat was.

Na het ontbijt tent plakken (nogmaals) en vieze was bijeen rapen om te wassen. Tijdens het wachten op de wasmachine hebben we ansichtkaarten gekocht, beschreven en opgestuurd. En was was de was daarna heerlijk schoon en vooral heerlijk droog (en warm). Schone was terug naar de tent gebracht en daarna gaan minigolven. Dat ging in het begin echt ontzettend fout. Na een aantal holes ging het wel iets beter, al waren sommigen echt ontzettend moeilijk. We amuseerden ons ruim 1,5 uur hiermee en gebruikten daarna een van onze kortingsbonnen die we kregen bij aankomst: portie bitterballen gratis bij één drankje.

Toen hadden we nog ruim een uur over voor onze reservering in het restaurant. Deze tijd hebben we doorgebracht in de speeltuin (zittend op een bankje en hupsend op het springkussen). Tegen 19:00 uur gingen we het restaurant in (iets later want Maarten was nog wat halen bij de tent) en kregen we een leuk plekje op een soort treinbank met bagagerek boven ons (erg leuk en mooi gedekt). We kregen soep en brood vooraf en daarna onbeperkt spareribs eten. We kwamen er achter dat deze laatsten half nep waren: er was wat nep-gehakt opgeplakt zodat ze (volgens Maarten) naar Unox blik-gehaktballen smaakten, dus dat viel erg tegen. Dat meldde Maarten ook toen tegen het bedienend personeel kwam vragen of het gesmaakt had. Ter compensatie kregen we onze drankjes voor niks. Nog een koude crème brulée voor mij toe en een whisky voor Maarten.

Tegen 21:00 verlieten we het restaurant en gingen nog een uurtje bowlen (baan liep vaak vast, dus we kregen wat extra tijd). Maarten deed het best aardig en ik belabberd. Wat zijn die ballen ook ontzettend zwaar (pijn in arm). Rond 22:15 terug naar de tent, nog even douchen en maar richting bed. Buiten verlichtten wel duizend sterren de hemel. Het waren er echt heel veel. Heel mooi.

Tekst en foto's: © Reggy en Maarten 2006