30 augustus 2006


Reggy in de trein

De "wij geven ons over"- dag en dus geen wekker gezet. Rond 08:30 werd ik dan toch wakker. Opstaan, ontbijten en spullen pakken, terwijl het aan en uit regent met af en toe wat onweer (zelfs één keiharde knal met flits, vlakbij!). En zelfs als er geen onweer was, blijven ze in Harskamp onverstoord dooroefenen met schieten (we hoorden het alle dagen hier op de camping).


Zachtjes tikt de regen...

We hadden rond 11:30 onze spulletjes helemaal klaar ingepakt en moesten nog tot 12:24 uur wachten op de bus naar Arnhem. Dit hebben we schuilend moeten doen, want het begon weer te hozen. Gelukkig was het wel net droog toen we naar de bushalte liepen en daar op de bus wachtten.

In bus 107 naar Arnhem hadden we weer dezelfde buschauffeur als gisteren naar Harskamp (hij herkende ons ook nog).

Op treinstation Arnhem hadden we net nog de trein naar Nijmegen van 12:59 en daar stapten we over op spoor 35 op de trein naar Roermond van 13:36. Onderweg zaten we ook weer in de regen. Gelukkig zit je in zo'n trein droog! Dieseltrein trouwens. In Roermond stapten we over op de intercity naar Sittard van 14:32. In elke trein hebben we geluk gehad en hadden een 4-zitter voor ons 2-en en de rugzakken.


Tekst en foto's: © Reggy en Maarten 2006