28 augustus 2006


Na een beetje regen

We hadden geen wekker gezet, maar waren toch tegen 07:30 wakker. Het regende en onweerde buiten, dus we bleven nog even liggen. Uiteindelijk toch maar opgestaan en douchen (gratis en onbeperkt, dus haren wassen). Ondertussen bleef het maar regenen en liepen we naar de receptie om naar het weerbericht te kijken: regen. Ontbijtje gekocht en in de tent opgegeten

Daar bleven we nog even liggen en besloten uiteindelijk er dan maar een wasdag van te maken, dus verzamelden we de vieze was en liepen door de regen naar de wasserette op de camping. Daar bleven we dan maar binnen bij de wasmachine zitten, want buiten was het nat en koud.


Patronen in het zand

Rond 13:15 liepen we weer met onze droge spulletjes naar de tent in een moment van droogte. Daar wachtten we to tot 14:00, zodat we lunch konden halen in de suup (was tussen 12:00 en 14:00 dicht). De zon deed zelfs even schijnen. In de suup konden we niet echt lunch halen want alle broodjes waren al op. Dus dat was even behelpen met koekjes en nootjes. Met deze buit moesten we weer door de regen naar de tent lopen en daar kwamen we net op tijd aan. We zaten nog maar net in de tent en een onwijze stortbui kwam naar beneden met harde donderslagen.

Het bleef maar regenen, dus bleven we voor het grootste deel van de middag in de tent wat spelletjes doen (kamertje verhuren, galgje). Tegen 16:30 leek het wat groter dus kwamen we de tent weer uit. Helaas had ik al snel mijn poncho nodig Zo liepen we dan toch wat over de camping en het speelterrein. Rond 17:30 gingen we binnen in het restaurant van de camping zitten Daar drinken we wat en speelden wat kaartspelletjes, en tegen 18:00 bestelden we een voorgerecht + pizza.


Maarten overwint zijn hoogtevrees

De bediening daar was top en het eten goed te eten en niet echt duur. We eindigden nog met een whiskey en warme choco + slagroom. Om 20:15 (ja we hebben daar 2 uur en drie kwartier gezeten) gingen we weer terug naar de tent met een omweg via de speeltoestellen. Douchen en de tent in. Veel regen dus deze dag. We besloten, dat als het morgen weer zulk weer wordt we toch gaan lopen (met poncho dan maar), want dit was toch wel een vervelende dag met veel rondhangen en wat verveling. Einde was echter goed in het restaurant.


Tekst en foto's: © Reggy en Maarten 2006