Panne(n)koeken

Simpel.

IngrediŽnten
voor 10 panne(n)koeken:

250 gram bloem
250 ml melk
3 eieren (er mag worden bezuinigd op de eieren)
olie stroop boter suiker
Bereidingswijze
  1. Klop de ingrediŽnten door elkaar totdat een klontenvrij beslag is ontstaan. Voeg wat andere vloeistoffen (bier, spa) toe totdat het een soepel, glad beslag is.
  2. Verhit de pan, en voeg olie toe. Wacht totdat de viscositeit van de olie die van water benaderd.
  3. Giet met een pollepel het beslag in de pan (in een cirkeltje), en verdeel het gelijkelijk door de pan te bewegen.
  4. Wacht totdat de bovenkant van de pannekoek droog is. Wacht nog heel even langer. Draai nu de pannekoek om. (door hem in de lucht te gooien, of, simpeler, met een lang mes.)
  5. Wacht totdat de andere kant ook gaar is.
  6. Herhaal totdat het beslag op is.
  7. Beleg pannekoek met beleg en eet.